Despre Bijuterii

artgold - bijuterii din aur 3Dictionarele definesc bijuteriile ca podoabe personale: bratari, coliere, lanturi, inelele, verighetele, cercei, pandantive, medalioane, confectionate din metale pretioase adesea împodobite cu pietre pretioase sau imitatii ale acestora.
Bijuteriile nu au doar functie ornamentala; adesea, o bijuterie poate exprima bogatia, rangul, statutul social sau religia persoanei care o poarta. O bijuterie adevarata, lucrata cu suflet si talent va îmbina întodeauna în mod armonios arta cu dragostea pentru meserie, pentru lucrul bine facut. Nu este de ajuns ca un obiect de podoaba sa fie confectionat din metale pretioase, încrustat cu pietre scumpe. Pe langa materialele nobile folosite, o bijuterie pentru ca sa placa oricui cu adevarat trebuie sa vorbesca de la sine, sa aibe acel ceva aparte, pe care numai maestrul bijutier cu experienta si talentul sau îl poate transmite materialului inert.

O bijuterie frumoasa, purtata la locul si momentul potrivit va fi întotdeauna apreciata ca un semn de distinctie si noblete sufleteasca. Bijuteria de calitate, înglobeza foarte multa munca, rabdare, migala si multa dragoste.
Din pacate în ziIele noastre, consumatorul dornic în aspiratia sa fireasca spre frumos, din lipsa de informare cade adesa prada unor comercianti lipsiti de scupule, adevarati analfabeti în nobila arta a bijuteriei, care vad în acestea doar castigul ieftin, în detrimentul calitatii si al frumosului educat. Noi va oferim o alternativa. Acel “altceva”, lucrul bine facut învatat de la marii maestri, pentru care ne-am dedicat cea mai mare parte a vietii noaste, pentru a va bucura inimile si sufletele, obiecte pe care le puteti lasa cu încredere generatiilor ce vor veni, împartasind peste timp aceeasi bucurie.
IMPORTANT
Pentru clientii nostri executam cu promptitudine bijuterii din aur si argint, precum si articole promotionale (din aur sau argint 950‰), cu pietre pretioase naturale sau de sinteza, din materialul nostru sau al clientului. Credinta noastra este:
NU TOT CE ESTE SCUMP ESTE SI CU ADEVARAT FRUMOS DAR CE ESTE CU ADEVARAT FRUMOS, PLACE TUTUROR !